2012 m. spalio 2 d., antradienis

`` 1 dalis . ``


`` Įvadas . 

Jis žiūrėjo į ją savo nuostabiomis akimis, tomis akimis, net pajuodusiomis nuo geismo . Staiga mergina pajuto, kad jis ko gero prisitrauks ją ir pabučiuos . Bet jis susmuko prieš jos akis . Prieš jos nuostabias akis . Ji pradėjo klykti, nes už jos mylimojo stovėjo vyras . . Gerai jai pažįstamas vyras . Merginą ėmė tempti už plaukų tolyn nuo jos mylimojo kuris gulėjo kraujo klane . . 
Toks bejėgis . Jis vis klykė `padėkite` ir tada pajuto kaip kažkas jai trenkė . Merkdama akis matė tik tą kurio nenori prarasti . .


Holė stovėjo gatvėje, tamsioje gatvėje ir laukė savo draugų . Ji vis dairėsi, nes tai buvo jos pirmas kartas :
- Sveika gražuolę, - tarė nepažįstamas vaikinas .
- Tu . . kaip tu . . – Holė vis dvejojo ir bijojo sumaišyti vardus .
- Aš Darrenas, o kitaip mane vadina Perriu, - vaikinas nusišypsojo ir ruošėsi pabučiuoti Holę, bet ji pasuko galvą į kitą pusę .
- Kur reikės eiti ?
- Eime su mumis, - Perris nusišypsojo ir jie nuėjo į sutartą vietą .
Eidama Holė vis galvojo ar verta pradėti visą šitą reikalą . Ar ji tikrai to nori, bet prisiminus tėvų pykčius ir pašaipas ji tvirtai nusprendė, kad ji to nori .
Kai Perris nusivedė Holę į ganą tamsią ir nejaukią aplinką ji atsisėdo ant patogios kedės :
- Na tai ką man daryti ? – paklausė su drebuliu balse .
- Man reikės venų, - Darrenas nusišypsojo ir nuėjo prie spintelės, iš stalčiuko išsitraukė švirkštą su kažkokiu skysčiu .
Holė taip pat nusišypsojo ir atraitė savo marškinėlių rankovę, kad Darrenas geriau matytų venas . Perris lėtai ir kiek bauginančiai priėjo prie Holės . Atsisėdo šalia ir įbedė švirkštą į veną . Holė šiek tiek sukando dantis, bet jie toliau tesė procedūrą :
- Sukasi galva, - tarė labai drebančiu balsu Holė .
- Mažule čia tik pradžia . Kuo toliau tuo didesnis kaifas . . – pasakė jis ir suleido likusio skysčio lašelius, bei ištraukė švirkštą . – narkotikai yra geras dalykas . Tai pajusi greitai . Patykėk manimi .
- Jaučiuosi gana gerai, - Holei apsvaigo galva, bet maloniai . Maloniai, kaip niekada .
- Aš tau sakiau . . Šiandien iš tavęs 254 doleriai , - Darrenas ištiesė delną ir Holė jam padavė pinigus .
Ilgai nelaukusi mergina išėjo iš tos niūrios vietos . Vos parsigabenusi namo ji tyliai pravėrė duris ir nužygiavo į savo kambarį . 

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą