2012 m. lapkričio 8 d., ketvirtadienis

`` 13 dalis ``



Amber nuėjo atidaryti durų ir pamatė Darreną :
- Sveika, - nusišypsojo .
Amber norėjo greitai uždaryti duris, bet Darrenas užkišo koją :
- Ei . . - Darrenas įėjo į vidų .- jauku čia pas tave .
- Ko reikia ?
- Juk mes draugai pameni ? - nusijuokė ir atsisėdo ant sofos . - kažkas pridavė mane policijai ir dabar manęs ieško . Abejoju ar Zayn tai padarytų, taigi kas lieka ? Tu .
- Pas tave lankosi ir kitų narkomanų .
- Visi jau man iki kraujo pažįstami ir jie manęs neišduos . O vat tu . . Pasiduodi ir atsiduoti pirmam pasitaikusiam . Kaip kokia kekšė .
- Tu, - Amber priėjo prie Perrio . - nedrįsk manęs taip vadinti .
- O kas bus jei vadinsiu ?
- Dabar pat paskambinsiu policijai .
Darrenas suėmė Amber rankas ir prisitraukė prie savęs . Žiūrėjo į akis ir pabučiavo . Amber jam trenkė ir norėjo išbėgti į laiptinę, bet Darrenas pagriebė jai už rankas ir pradėjo temti link miegamojo . Amber pradėjo klykti, bet Perris uždėjo delną ant burnos ir pradėjo temti nebe už rankų, o už plaukų . Amber pradėjo verkti iš didelės baimės kurios dar nei kartą nejautė . Darrenas nuvertė ją į lovą :
- Pradėsi klykti . . - iš kišenės išsitraukė peilį ir prirėmė prie Amber kaklo . - perpjausiu . Supratai ?
Amber tik verkė . Darrenas bučiavo jos kaklą, veidą, ir pradėjo lėtai ją nurenginėti . Ji drebėjo ir vis nenustojo verkusi . Darrenas nuvilko jos marškinėlius ir atsegė džinsus . Glostė ją ir bučiavo . Amber susitaikė su tuo kas nutiks ir užsimerkė . Niekada to nenorėjo . Ji norėjo atsiduoti savo išrinktajam . Bet vos prasimerkusi pamatė Zayn su Louis . Louis tūrėjo rankoje vazą ir trenkė Darrenui per galvą . Šis prarado sąmonę ir nugriuvo . Amber suklykė . Zayn greitai pribėgo prie jos ir apsikabino, bei prisiglaudė ją prie savęs  :
- Šš . . Viskas gerai . .
Amber nebesusilaikė ir pradėjo dar labiau verkti apsikabinus Zayn . Lou pasiėmė telefoną ir paskambino policijai, bet netrukus atsisėdo šalia ir glostė Amber nugarą :
- Nusiramink, dabar bus viskas gerai, - bandė raminti Louis ir padavė jai jos marškinėlius . Ji juos apsivilko ir dabar prisiglaudė prie Lou .
- Ačiū . . - drebančiu balsu tarė ji, bet verkti niekaip nenustojo .


` prieš Zayn ir Louis atvažiuojant pas Amber `

- Sveika, ponia Meight . Kur Amber ? - paklausė Lou .
- Em . . Holė ? Ji savo bute .
- O kur jis yra ?
Amber mama pasakė kur yra butas, todėl Louis su Zayn išvažiavo ten .
Vos priėję prie Amber buto durų pabandė jas pradaryti . Durys buvo neužrakintos todėl tyliai įėjo norėdami padaryti staigmeną Amber . Jie išgirdo kaip kažkas verkia todėl nuėjo link miegamojo ir pamatė ko nenorėjo pamatyti . Louis paėmė šalia padėtą vazą . .


Amber buvo prisiglaudusi arba prie Louis arba prie Zayn jau jų namuose . Jie nenorėjo jos palikti ten kai ji vis nenustoja drebėti ir verkti :
- Gal nuvežti ją į ligoninę ? - paklausė Harry .
- Nereikia, - drebančiu , bei šnabždančiu balsu tarė Amber .
Pro duris įžengė Zayn su prikinių maišais . Amber tik krūptelėjo apsikabinusi Lou :
- Parvežiau žolelių arbatos ir kitokio mėšlo kurio patarė vaistininkė . Gal jai dabar geriau ? - padėjo ant stalo maišus Zayn .
- Norėtum . . - atsiduso Louis . - Amber gal eik pamiegoti ?
Amber linktelėjo ir nuėjo į Zayn kambarį . Vaikinai pradėjo kalbėti apie ją :
- Dabar aš jums neleisiu jos vežti atgal į jos namus, - pasakė Niall .
- O mes ir nežadam, ji jau ir taip šoke. Reikės nuvažiuoti paimti keletą jos daiktų, - Lou atsiduso. - kaip man jos gaila . .

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą